top of page

About

ALL I SEE IS BEAUTY

Janus és el deu romà encarregat cada matí d'obrir les portes al Sol i de tornar-les a tancar, a la nit.

Janus de segur és el primer fotògraf, l'encarregat de la llum del món.

 

Janus és el deu de les dues cares en una. Una cara mira cap enrere, cap al passat, cap a allò que va ser; l'altra cara mira cap endavant, cap al futur, per provocar el canvi que esdevindrà. Talment com el fotògraf que vol capturar un instant, que sempre és història, perquè perduri en el futur, eternament.

Que així sigui.

 

Però qui és en Janus?

 

Doncs en realitat només un apassionat més d'aquest món immens que és la fotografia. Janus és el sobrenom d'en Jaume Roca, l'autor d'aquesta web. M'apassionen tots els vessants de la fotografia, especialment els més alternatius: els processos antics, el blanc i negre en pel·lícula (que em revelo jo mateix), passant per l'experimentació de totes les maneres de captar imatges.

Per mi, la fotografia, més que una passió és una petita follia, una manera de guardar els moments efímers de la vida, com aquelles col·leccions de cromos de quant érem petits i, alhora, fer créixer el meu interior artista, provar, experimentar, expressar.

Però Janus té dues cares.

Una que mira endavant. Si vols conèixer més de mi, pots seguir el meu dia a dia a les xarxes o visitar-me al meu diari:  lallumdejanus.blogspot.com

I una altre que mira al passat: Pots mirar les meves imatges només en blanc i negre a la xarxa lallumdejanus.aminus3.com

_5210033-01-01 [1600x1200].jpeg
bottom of page